+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Tana logo

Tana

Werner &Mertz постои повеќе од 145 години. Компанијата е основана во 1867 година од браќата Вернер во Мајнц, Германија. Компанијата има традиција на промена на пазарот со воведување иновативни производи во областа на дејствување, зголемувајќи ги бенефитите на клинетот и заштитувајќи ја околината со подобрени формули. Во 1971 година беше основана и професионалната линија на средства за чистење.

Tana  Professional и Green Care Professional се двата лидери во областа на професионалната хигиена која наоѓа примена во хотелиерство и одржување на објекти, прехрамбена индустрија, здравство и др.
Tensid Chemie logo

Tensid Chemie

Од 1963та година брендот Tensid-Chemie важи за иновативна компанија чија успешна приказна подеднакво се базира на напредните и извонредно квалитетни продукти, еколошки одговорните технологии и прачтилните развои на продуктите. Кога станува збор за одржување на високиот квалитет на продуктите, клиентите на компанијата од прехрамбената и индустријата за пијалоци активно учестуваат во подобрување на формулите. Клиентите секогаш се потпираат на искуството и знаењето на производителот кога станува збор за препарати за чистење и санитизација.
Повеќе од 50 години компанијата ги поставува стандардите на производи со прва класа на квалитет кога станува збор за препарати за професионално чистење и санитизација. Брендот денес е синоним за квалитет, доверливост, еколошка оджливост и економска профитабилност. 
Без разлика во која индустрија дејствувате за да се обезбеди постојано високо ниво на хигиена не е само законска потреба на нашите клиенти, но исто така е средство за да се гарантира квалитетот на производот. Затоа врвен приоритет на компанијата се консултанските услуги бидејќи секој клиент има свои предуслови па затоа понудата се менува според индивидуалните концепти и решенија на клиентите.
Nilfisk logo

Nilfisk

Nilfisk е компанија основана на визијата на производство и продажба на иновативни машини со врвен квалитет на светко ниво. Повеќе од сто години Nilfisk одговорно одговара на промените и потребите на пазарот. Седиштето на Nilfisk е стационирано во Данска, а се продава во 100 земји во светот.

Производите на Nilfisk во главно се наочени кон комерцијалниот пазар кој вклучува институционални и индустриски клиенти како и професионални сервиси за одржување.

Продуктите се поделени во повеќе линии, вклучувајќи ги глобалните линии  Nilfisk и Viper и широк спектар на производи на локално ниво како Advance и Clarke.
Papernet logo

Papernet

Papernet е дел од италијанската Sofidel групација која нуди високо квалитетна хигиенска хартија и диспензери со врвен дизајн. Ориентиран кон едноставноста Papernet целосно се разликува и издвојува од конкурентите. 
Доколку изберете Papernet Вие избирате еколошки одржлива хигиена со комбинирање на максимум заштита на животната средина со максмални хигиенски перформанси. 
 
Компанијата е целосно флексибилна и за да ги исполни барањата на своите клиенти има создадено три групи на производи:
        · Супериорни производи
        · Специјални производи
        · Стандардни производи
Vermop logo

Vermop

Историјата на компанијата се пишува повеќе од 80 години близу до Минхен, Германија. Од мала продавница за изработка на четки и мопови денес Vermop е светски призната меѓународна компанија, лидер во опбласта на технички системи за чистење.

Компанијата се залага за високо квалитетни и професионални производи и модуларни системи за чистење кои иновативни и докажани во пракса. Покрај тоа, Vermop нуди комплетна услуга, консултација и апсолутна сигурност во соработката. Централниот фокус на компанијата е да се развие уште поширок спектар на производи кои би ги задоволиле потреби на сите клиенти.
Haug Bursten logo

Haug Bursten

Haug bursten е компанија за производство на индустриски четки основана во 1962та година во Германија. Компанијата е позната во целиот свет по иновативните и високо квалитетни четки за индустриска употреба. Четките на Haug Bursten наоѓаат примена во сите сфери на прехрамбената индустрија.
Christeyns logo

Christeyns

Основана во 1946та година во Белгија како мала фабрика за сапуни, денес е еден од поголемите играчи на глобално ниво. Дејствува во 3 различни полиња на експретиза и тоа: хемикалии за хигиена – присутни на нашиот пазар под името Christeyns; индустриски хемикалии – познати во светот под името Govi; Конструкциски хемикалии – Oscrete develops & markets со седиште во Бредфорд, Англија. 
Chriteyns значи кристално чисто. Брендот е препознатлив по препаратите со врвен квалитет кој дејтвуваат во четири сегменти на пазарот.
⦁    Професионално одржување и нега на текстил
⦁    Преработка и продажба на храна
⦁    Професионално чистење
⦁    Здравствени установи
Nerta logo

Nerta

Nerta е основана во 1971та година во Белгија, а денес е присутна во повеќе од 50 земји во светот. Интернационалниот успех на Nerta следеше кратко по развојот на продуктот Carnet Jumbo, кој е прв производ со touchless технологија во одржувањето на превозни средства. Портфолиото на продукти за одржување на превозни средства денес е надополнет со низа високо квалитетни производи кои високо котираат во областа на светско ниво.
Kromo logo

Kromo

Kromo е италијанска компанија, лидер во производството на професионални машини за миење садови и индустриски машини.

Во 2004тата компанијата се приклучи на aligroup.it, #1 во светот во производство на угостителска опрема. Kromo  се развива во повеќе сектори: Ho.Re.Ca секторот, во индустријата за подготовка на храна, до гоелмите корисници како болници и крузери.

Kromo не е ограничен во понудата на врвни професионални машини за перење туку нуди и хемиски препарати соодветни со машините кои се економични и еколошки.
Nettuno logo

Nettuno

Професионални сапуни

Nettuno Srl е компанија основана во 1970 година и претставува лидер во производството на професионални средства за миење раце како што се: разни пасти, кремови, гелови, течни сапуни, антибактериски сапуни и заштитни кремови.
System Cleaners logo

System Cleaners

Опрема за перење со пена во прехранбената индустрија

Почнувајќи од своето основање во 1990 година па сè до денес System cleaners развива, произведува и доставува опрема за професионално чистење во прехранбената индустрија низ целиот свет.

Во консултација со клиентот и со нивното повеќегодишно искуство во чистење најразлични површини во областа на прехранбената индустрија, се одбира најдоброто решение што би ги задоволило специфичните и единствени потреби на потрошувачот, одржувајќи најисоко ниво на хигиена, ергономија и квалитет.
Gojo logo

Gojo

Gojo Industries Inc. е лидер во глобалното производство и продажбата на производи за нега и хигиена на кожата надвор од домот. Располага со широко портфолио кое вклучува производи за чистење на раце, миење на раце, дезинфекција на раце и формули за нега на кожа од брендовите GOJO и PURELL. Формулите на Gojo се базираат на најновите достигнувања во науката за нега на кожа. Gojo е познат по своите најнови напредни технологии кои ги применува при изработката на диспензери при то обрнувајќи големо внимание на дизајнот и функционалноста на истите.

Целосната програма на Gojo промовира здрав начин на одржување на хигиена на рацете и нега на кожата, во согласност со екологијата.

Почнувајќи од 1946 па се до денес,  Gojo има историја на иновации во полето на нега на кожата. Впечатливи се изумите на Gojo Original Formula средство без вода за миење на многу нечисти раце и PURELL, инстант гел за дезинфекција на раце кој е број 1 во Америка. Gojo спроведува студии со научен исход поставувајќи ги своите производи во рамките на реалниот свет.

Лидерство на Gojo Industries Inc. се заснива на докажани резултати.

Gojo е приватна компанија со седиште во Акрон, Охајо и со подружници во Северна Америка, Јужна Америка, Европа и Азија.

Purell logo

Purell

Gojo Industries Inc. е лидер во глобалното производство и продажбата на производи за нега и хигиена на кожата надвор од домот. Располага со широко портфолио кое вклучува производи за чистење на раце, миење на раце, дезинфекција на раце и формули за нега на кожа од брендовите GOJO и PURELL. Формулите на Gojo се базираат на најновите достигнувања во науката за нега на кожа. Gojo е познат по своите најнови напредни технологии кои ги применува при изработката на диспензери при то обрнувајќи големо внимание на дизајнот и функционалноста на истите.

Целосната програма на Gojo промовира здрав начин на одржување на хигиена на рацете и нега на кожата, во согласност со екологијата.

Почнувајќи од 1946 па се до денес,  Gojo има историја на иновации во полето на нега на кожата. Впечатливи се изумите на Gojo Original Formula средство без вода за миење на многу нечисти раце и PURELL, инстант гел за дезинфекција на раце кој е број 1 во Америка. Gojo спроведува студии со научен исход поставувајќи ги своите производи во рамките на реалниот свет.

Лидерство на Gojo Industries Inc. се заснива на докажани резултати.

Gojo е приватна компанија со седиште во Акрон, Охајо и со подружници во Северна Америка, Јужна Америка, Европа и Азија.

Vectair logo

Vectair

Vectair Systems are a leading technological innovator, manufacturer and supplier of hygiene products in a number of sectors worldwide. We deliver sanitary solutions to over 120 countries.
In particular, Vectair Systems are experts and innovators in aircare and odour control, hand washing and skin care, surface care, feminine hygiene sanitary disposal, infant care and products specifically designed for the 'away from home' washroom.
Discover more about Vectair Systems than ever before and find out the reasons why we are innovators in hygiene, what allows us to reach so many countries worldwide, our green credentials, our charity work, who we sponsor and how to apply for any open vacancies we may have as we continue our mission to provide excellence in hygiene innovation.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651