+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Контакт
Милошевски Хем

Трговија на големо со хемикалии, опрема, консалтинг и инженеринг во сите области од прехранбената индустрија, индустријата за пијалаци и професионалната хигиена

Работно време:

Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00

Скопје, Македонија

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8
1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон/Факс

+389 2 2618651

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651