+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Производи

Погледнете го нашиот широк спектар на производи. Имате можност да филтирате по бренд или соодветно по вашата потреба.


image of WEICOMILL® – SF 1

WEICOMILL® – SF 1

Кисели CIP детергенти

Кисело, пенливо средство за чистење кое целосно го отстранува бигорот како и органските нечистотии.

image of BISOFT PEARL

BISOFT PEARL

Одржување и нега на текстил
Концентриранo средство за омекнување при перење со долготраен мирис и одлични перформанси.
image of CHRISTEYNS DESOSAN

CHRISTEYNS DESOSAN

Одржување и нега на текстил
Прашкаст бесфосфатен детергент за ензимско главно перење на шарени и бели алишта.
image of CHRISTEYNS VIRIDAX WHITE

CHRISTEYNS VIRIDAX WHITE

Одржување и нега на текстил
Комплетен поливалентен прашок за перење на ткаенини во индустриски и институциски перални.
image of CHRISTEYNS VIRIDAX LIQUID

CHRISTEYNS VIRIDAX LIQUID

Одржување и нега на текстил
Високопарфимиран течен детергент за лесно и средно валкани ткаенини.
image of CHRISTEYNS VIRIDAX SOFT

CHRISTEYNS VIRIDAX SOFT

Одржување и нега на текстил
Додаток на перењето за омекнување и оплеменување на памучни алишта и на алишта со мешан состав.
Се применува во мека и тврда вода за рачно и машинско дозирање.
image of CHRISTEYNS VIRIDAX UNI

CHRISTEYNS VIRIDAX UNI

Одржување и нега на текстил
Универзален прашкаст ензимски детергент за машинско перење на алишта.
image of Cottona

Cottona

Крпи (Опрема)
Моп за влажно пребришување
Димензии: 60 cm
Код: 4006
 
image of GОЈО ADX-12TM диспензер

GОЈО ADX-12TM диспензер

Лична хигиена

Диспензер за сапун пена.

 • Тенок дизајн со голем капацитет
 • Има голем страничен прозорец за следење
 • Се претвора во диспензер кој може да се заклучи – вклучен е клуч
 • Доживотна гаранција
 • Компатибилен е со патроните за полнење GОЈО® ADX -12TM 1250 ml
image of GОЈО LTX -7TM диспензер

GОЈО LTX -7TM диспензер

Лична хигиена

Безконтактен диспензер за GОЈО®сапун пена.

Компактен , безконтактен диспензер за сапун пена.

 • Има голем страничен прозорец за следење
 • Се претвора во диспензер кој може да се заклучи – вклучен е клуч
 • Доживотна гаранција
 • Го има во сиво црна и сиво бела комбинација
 • Компатибилен е со патроните за полнење GОЈО® LTX-7TM 700 ml

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651