+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Производи

Погледнете го нашиот широк спектар на производи. Имате можност да филтирате по бренд или соодветно по вашата потреба.


image of HAUG четка за под

HAUG четка за под

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: црвена, плава , жолта , зелена , бела
- Тврдо влакно
- Димензии: 280 x 50 x 90 mm
- Материал : PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG Четка за танкови

HAUG Четка за танкови

Четки (Опрема)
image of HAUG четка за чистење машини

HAUG четка за чистење машини

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: бела
- Тврдо влакно
- Материал : PBT
- 1400S
- HACCP
image of HYPERBLAN

HYPERBLAN

Одржување и нега на текстил
Концентриран прашкаст додаток за белење кој не содржи фосфати.
image of KROMO AQUA 35

KROMO AQUA 35

·         AISI 304 структура

·         Врата со звучна и топлотна изолација

·         Безбедносен прекинувач на вратата

·         Накосен резервоар за целосно цедење на водата

·         Систем за заштита од прелевање

·         Покрив кој не капе, за новоиспраните садови да останат чисти

·         Лесни перки за перење и плакнење, ефикасни и при послаб воден притисок

·         Млазници кои лесно се отстрануваат за редовно чистење

·         Заштитен неповратен вентил

·         Вградена хидраулична пумпа за плакнење

Термостатски систем кој обезбедува температура на плакнење од 85°C
image of KROMO AQUA 40

KROMO AQUA 40

·         Длабок, накосен резервоар за целосно цедење на водата

·         Двослојна врата

·         Покрив кој не капе, за новоиспраните садови да останат чисти

·         Безбедносен прекинувач на вратата

Вградена хидраулична пумпа за плакнење
image of KROMO AQUA 50 400В/Моno

KROMO AQUA 50 400В/Моno

·         Длабок, накосен резервоар за целосно цедење на водата

·         Двослојна врата

·         Покрив кој не капе, за новоиспраните садови да останат чисти

·         Безбедносен прекинувач на вратата

·         Вградена хидраулична пумпа за плакнење

Доаѓа во монофазна и трофазна варијанта.

image of KROMO HOOD 800

KROMO HOOD 800

·         Две брзини на перење

·         Може да се постави во агол

·         Длабок, накосен резервоар за целосно цедење на водата

·         Пумпа со филтер

·         Лесен пристап за одржување

·         Покрив кој не капе, за новоиспраните садови да останат чисти

·         Вградена хидраулична пумпа за плакнење

·         Термометри за приказ на температурите во резервоарот и бојлерот

·         Целосно автоматизиран процес

·         Лесно ваѓање и враќање на корпата

image of LockHead

LockHead

Опрема за чистење под/стакло
Бришач за стакло
Димензии: 35cm
Код: 2623
 
image of LockStrip крпа

LockStrip крпа

Крпи (Опрема)
Димензии: 35cm
Код: 236370
 

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651