+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Производи

Погледнете го нашиот широк спектар на производи. Имате можност да филтирате по бренд или соодветно по вашата потреба.


image of GОЈО PRO TDX 2000 диспензер

GОЈО PRO TDX 2000 диспензер

Лична хигиена

Мануелен диспензер за GОЈО®средство за миење раце

Мануелен диспензер со голема димензија за средство за миење раце

 • Идеален за производство, во работилници, во области за дистрибуција и за одржување
 • Модерен дизајн со ефект на дијамантска облога
 • Доживотна гаранција
 • Голем страничен прозорец за следење
 • Контролата на дозирање овозможува намалување на отпадот
 • Компатибилен е со патроните за полнење GОЈО® PROTMTDXTM 2000 ml
image of GОЈО TFXTM безконтактен диспензер

GОЈО TFXTM безконтактен диспензер

Лична хигиена

Безконтактен диспензер за сапун пена.

 • Работи безпрекорно
 • Голем страничен прозорец за следење
 • Компатибилен со GОЈО®TFXTM патрони за полнење од 1200 мл.
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација
image of GОЈО безбоен и благ пенлив сапун за раце

GОЈО безбоен и благ пенлив сапун за раце

Лична хигиена

1250 мл рефил за GОЈО® ADX -12TM диспензер

 Еколошки сертифициран, пенлив сапун за раце без мирис и без боја.

 • Збогатен со состојки за навлажнување и нега на кожата
 • ECOLOGO®сертифициран со стандардно име UL 2784
 • Tехнологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација
image of GОЈО Луксори – Пена за миење на коса, тело и раце

GОЈО Луксори – Пена за миење на коса, тело и раце

Лична хигиена

700 мл рефил за GОЈО®ADX-7TM Диспензер

Пена за миење на коса, тело и раце со мирис на краставица.

 • Збогатена со навлажнувачи, природни екстракти и омекнувачи за кожа.
 • Поседува Ecolabel сертификат.
 • Технологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма.
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација.
image of GОЈО Милд сапун пена за раце

GОЈО Милд сапун пена за раце

Лична хигиена

1200 мл рефил за GОЈО®TFX-12TM Диспензер

 Сапун пена за раце кој е без мирис и без боја.

 • Нежен и добар за често миење раце
 • Поседува Ecolabel сертификат
 • Технологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација
image of GОЈО Милд сапун пена за раце

GОЈО Милд сапун пена за раце

Лична хигиена

700 мл рефил за GОЈО®ADX-7TM диспензер

Сапун пена за раце кој е без мирис и без боја.

 • Нежен и добар при  често миење на раце.
 • Поседува Ecolabel сертификат.
 • Технологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма.
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација.
image of GОЈО природно средство за миење раце со триење

GОЈО природно средство за миење раце со триење

Лична хигиена

2000 мл рефил за GОЈО®PROTMTDXTM диспензер

Високо ефикасно, еколошко средство за миење на раце со триење, кое е нежно за кожата.

 • Поседува Ecolabel сертификат
 • Содржи средства за триење од растително потекло (секми од кајсии и семиња од пченка) и благи површинско активни материи
 • Сосотојките му се 85% биоразградливи
 • Формулата е збогатена со растителен навлажнувачки глицерин
image of GОЈО сапун пена за раце, шумско овошје

GОЈО сапун пена за раце, шумско овошје

Лична хигиена

1200 мл рефил за GОЈО®TFXTM  Диспензер

 Сапун пена за раце која нуди луксузна пена и пријатен ботанички мирис.

 • Збогатен со навлажнувачи, природни екстракти и омекнувачи за кожа
 • Има динамична тиркизна боја
 • Технологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација
 • Поседува Ecolabel сертификат
image of GОЈО сапун пена за раце, шумско овошје

GОЈО сапун пена за раце, шумско овошје

Лична хигиена

700 мл рефил за GОЈО®ADX-7TM Диспензер

Сапун пена за раце која нуди луксузна пена и пријатен ботанички мирис.

 • Збогатен со навлажнувачи, природни екстракти и омекнувачи за кожа
 • Има динамична тиркизна боја.
 • Технологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација
 • Поседува Ecolabel сертификат 
image of GОЈО® DX-7TM диспензер

GОЈО® DX-7TM диспензер

Лична хигиена

Диспензер со притискање за GОЈО® сапун пена

Компактен диспензер за сапун пена.

 • Компактен дизајн идеален за тесен простор.
 • Страничниот прозорец за следење, овозможува лесно да се провери нивото на сапунот во диспензерот.
 • Го има во повеќе бои.
 • Компатибилен со GОЈО®ADX-7TM патрони за полнење од  700 мл.

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651