+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Производи

Погледнете го нашиот широк спектар на производи. Имате можност да филтирате по бренд или соодветно по вашата потреба.


image of GОЈО® ботанички пенлив сапун за раце

GОЈО® ботанички пенлив сапун за раце

Лична хигиена

1250 мл рефил за GОЈО® ADX -12TM диспензер

Луксузна сапун пена за раце со ботанички мирис, инспириран од спа-центрите

 • Збогатен со природни екстракти и состојки за навлажнување и нега на кожата
 • ECOLOGO® сертифициран со стандардно име UL 2784
 • Технологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација
image of GОЈО® сапун пена за раце , шумско овошје

GОЈО® сапун пена за раце , шумско овошје

Лична хигиена

700 мл рефил за GОЈО® LTX-7 TM диспензер.

Сапун пена за раце која нуди луксузна пена и пријатен ботанички мирис.

 • Збогатена со навлажнувачи, природни екстракти и омекнувачи за кожа
 • Има динамична тиркизна боја
 • Технологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација
 • Поседува Ecolabel сертификат
image of GОЈО®Милд сапун пена за раце

GОЈО®Милд сапун пена за раце

Лична хигиена

700 мл рефил за GОЈО®LTX-7TM диспензер

Сапун пена за раце кој е без мирис и без боја.

 • Нежен и добар при  често миење на раце
 • Поседува Ecolabel сертификат
 • Технологијата на контролирано вовлекување овозможува , додека се троши течноста во шишето , тоа подолго време да ја одржува својата форма
 • Патроните за повторно полнење  се  санитарно запечатени со што се превенира  контаминација
image of HAUG ANTI BAC Рачна четка за брашно

HAUG ANTI BAC Рачна четка за брашно

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: портокалова
- Тврдо влакно
- Димензии: 290 x 30 x 78 mm
- Материал: PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG ANTI BAC Рачна четка за рибање

HAUG ANTI BAC Рачна четка за рибање

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: портокалова
- Тврдо влакно
- Димензии: 205 x 65 x 55 mm
- Материал: PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG ANTI BAC Рачна четка за рибање

HAUG ANTI BAC Рачна четка за рибање

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: портокалова
- Тврдо влакно
- Димензии: 180 x 48 x 32 mm
- Материал: PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG ANTI BAC рачна четка со долга рачка

HAUG ANTI BAC рачна четка со долга рачка

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: портокалова
- Тврдо влакно
- Димензии: 400 x 48 x 72 mm
- Материал: PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG ANTI BAC рачна четка со кратка рачка

HAUG ANTI BAC рачна четка со кратка рачка

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: портокалова
- Тврдо влакно
- Димензии: 260 x 72 x 35 mm
- Материал: PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG закачалка

HAUG закачалка

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: бела
- Димензии: 440 x 50 mm
- Материал: PP
- 800S
 
image of HAUG кутер четка

HAUG кутер четка

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: бела
- Димензии: 490 x 10/120x 73 mm
- Материал : PBT
- 1400S
- HACCP

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651