+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Производи

Погледнете го нашиот широк спектар на производи. Имате можност да филтирате по бренд или соодветно по вашата потреба.


image of HAUG метла за под

HAUG метла за под

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: црвена, плава , жолта , зелена , бела
- Тврдо влакно
- Димензии: 300 x 70 x 120 mm
- Материал : PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG мивка

HAUG мивка

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: црвена, плава , жолта , зелена , бела
- Димензии: 620 x 35x 105 mm
- Материал : PA GF
- 800S
- HACCP
image of HAUG рачка од плексиглас / алуминиум

HAUG рачка од плексиглас / алуминиум

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: црвена, плава , жолта , зелена , бела
- Тврдо влакно
- Димензии: 145 mm
- Материал: плексиглас / алуминиум
- 2000S
- HACCP
image of HAUG Рачна четка

HAUG Рачна четка

Четки (Опрема)
image of HAUG Рачна четка за рибање

HAUG Рачна четка за рибање

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: црвена, плава , жолта , зелена , бела
- Тврдо влакно
- Димензии: 205 x 65 x 55 mm
- Материал : PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG Рачна четка со долга рачка

HAUG Рачна четка со долга рачка

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: црвена, плава , жолта , зелена , бела
- Тврдо влакно
- Димензии: 400 x 48 x 72 mm
- Материал : PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG Рачна четка со кратка рачка

HAUG Рачна четка со кратка рачка

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: црвена, плава , жолта , зелена , бела
- Тврдо влакно
- Димензии: 260 x 72 x 35 mm
- Материал : PBT
- 1400С
- HACCP
image of HAUG Стругач за маса

HAUG Стругач за маса

Четки (Опрема)
image of HAUG четка за нокти

HAUG четка за нокти

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: црвена, плава , жолта , зелена , бела
- Тврдо влакно
- Димензии: 110 x 50 x 32 mm
- Материал: PBT
- 1400S
- HACCP
image of HAUG четка за отвори

HAUG четка за отвори

Четки (Опрема)
Опис:
- Боја: бела
- Тврдо влакно
- Материал : PBT Ө 0.50
- 1400S
- HACCP

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651