+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Производи

Погледнете го нашиот широк спектар на производи. Имате можност да филтирате по бренд или соодветно по вашата потреба.


image of MAJESTIC TOTAL

MAJESTIC TOTAL

Одржување и нега на текстил
2 во 1 прашкаст детергент за целосно главно перење.
image of Melkocid®

Melkocid®

Молзни апарати
Melkocid®е течно кисело средство за чистење кое е посебно формулирано за отстранување на млечен каменец и бигор од инсталациите за молзење и од млечната опрема.
image of Melkodip®

Melkodip®

Молзни апарати
Melkodip®е производ за нега на вимињата на кравите преку потопување. Содржи состојки за чистење и за нега на кожата, кои го спречуваат сушењето на кожата на вимето. Тој го затвора млечниот канал и со тоа го спречува навлегувањето на бактерии и настанување на маститис.
image of Melkosan®

Melkosan®

Молзни апарати
Melkosan®е течно средство за чистeње на база на активен хлор, кое е особено формулирано за отстранување на нечистотии од масти и протеини. Претставува основно средство за чистење во прехранбената индустрија, особено за машини и опрема за молзење.
image of Mop Sprinter Plus Tronic 40 cm

Mop Sprinter Plus Tronic 40 cm

Опрема за чистење под/стакло

Се пере на 95oC

image of MULAN CITRO

MULAN CITRO

Одржување и нега на текстил
Моќен течен бустер за отстранување масла од природно потекло.
image of NERTA ACTIVE DIAMOND FOAM

NERTA ACTIVE DIAMOND FOAM

Средства за перење на возила
Опис:
Nerta Active Diamond Foam е супер концентрирано и моќно алкално средство за надворешно перење на возила.  Лесно ги отстранува дури и најтврдокорните нечистотии од возилата.
image of NERTA ATC 200

NERTA ATC 200

Средства за перење на возила
Опис:
Кисел детергент базиран на амониум бифлорид и фосфорна киселина со широка примена за чистење бандаши, алуминиумски делови, резервоари и слично.
image of NERTA CARNET JUMBO

NERTA CARNET JUMBO

Средства за перење на возила
Опис:
Nerta Carnet Jumbo  е концентрирано и благо средство за чистење кое не е кородирачко и овозможува безбедно чистење на било кое возило, со извонредна моќ за влажнење. Лесно се плакне. Поради својот специјален состав дава ефект на одбивање на вода и сјаен завршеток.
image of NERTA CARWAX BR 30

NERTA CARWAX BR 30

Средства за перење на возила
Опис:
Класичен восок за автомобили.

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651