+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Производи

Погледнете го нашиот широк спектар на производи. Имате можност да филтирате по бренд или соодветно по вашата потреба.


image of NERTA COCKPIT PROTECTOR

NERTA COCKPIT PROTECTOR

Средства за перење на возила
Опис:
Nerta Cockpit Protector е средство кое ги чисти, обновува и заштитува сите пластични делови на вашиот автомибил.
image of NERTA FOAM WAX

NERTA FOAM WAX

Средства за перење на возила
Опис:
Силен, концентриран пенлив восок за полирање, изработен по највисоки стандарди.
image of NERTA LEATHER PROTECTOR

NERTA LEATHER PROTECTOR

Средства за перење на возила
Опис:
Nerta Leather Protector  е три во еден производ кој ја чисти, разубавува, ја храни и штити кожата во вашето возило.
image of NERTA POWDER ECO 20 P

NERTA POWDER ECO 20 P

Средства за перење на возила

Опис:
Прашокот ЕКО 20 П е алкален, парфимиран, еколошки прашок со низок степен на фосфати.

image of NERTA SKY VE64

NERTA SKY VE64

Средства за перење на возила
Опис:
Nerta SKY WE 64 е високо концентрирано средство за чистење со напредни компоненти за полирање кои работат на молекуларно ниво и оставаат совршен долготраен сјаен завршеток. Не е корозивен и содржи нано молекули кои ги пополнуваат тенките пори на лакот, создавајки високо сјаен филм кој ја одбива нечистотијата. Ситните нано молекули исто така се апсорбираат зад мртвите инсекти, и тоа ги прави полесно да се одстрануваат при нормалното перење.
image of NERTA TC 2000

NERTA TC 2000

Средства за перење на возила
Опис:
Ефективно средство за перење камиони со одлични перформанси.
image of NERTA TC 2010

NERTA TC 2010

Средства за перење на возила
Oпис:
Nerta TC 2010 е слабо алкално, високо концентрирано средство за перење на сите видови на возила. Благо делува на деликатните лакови и хромираните површини. Може да се користи за предперење и за перење во автоматизираните системи со четки, системи за магла и прскање или разреден за рачна употреба во машините за перење под висок притисок и системите за формирање на пена.
image of NERTA TYRE & BUMPER GLOSS

NERTA TYRE & BUMPER GLOSS

Средства за перење на возила
Опис:
Nerta Tyre and Bumper glossе концентрирано средство специјално наменето за одржување на гуми и браници кое обезбедува нивен долготраен и водоотпорен сјај.
image of NERTA WHEEL 7

NERTA WHEEL 7

Средства за перење на возила
Опис:
Неутрално, некорозивно средство за чистење бандаши.
image of Nilfisk FM400 L четкарка

Nilfisk FM400 L четкарка

Машини за одржување под

Машините FM400 L се опремени со четка со дијаметар од 43 cm, и се дизајнирани како за редовно, така и за темелно одржување, комотни за работа и не го заморуваат оперантот. Нанесувањето детергент, четкањето и чистењето на тврди подови функционира ефикасно и брзо.
FM400 се тивки и можат да се користат во објекти како болници, хотели и места сензитивни на бучава. Безбедносното копче, прекинувачот за вклучување/исклучување и квалитетниот кабел ја прават машината сосема безбедна за работа.

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651