+389 2 2618651
Понеделник - Петок : 08:00 - 16:00

Производи

Погледнете го нашиот широк спектар на производи. Имате можност да филтирате по бренд или соодветно по вашата потреба.


image of Nilfisk MC-4M

Nilfisk MC-4M

Машини за перење под висок притисок
Ова е машина за перење со ладна вода под висок притисок, со екстерно дозирање детергент. Дизајнирана е за лесни, општи задачи и е идеален избор за чистење мали објекти, мали гаражи или фарми. Уредот има професионална мотор-пумпа која работи со 1450 вртежи во минута. Работи на трофазна струја има моќност од 4,4 kW.
image of Nilfisk MC-5M

Nilfisk MC-5M

Машини за перење под висок притисок
MC-5M има поширока примена во повеќе области, како во агрокултурата, градежната индустрија и автомобилската индустрија. Лесно е пренослива и практична за складирање. Пумпата работи со 1450 вртежи во минута.
image of Nilfisk MC-6P

Nilfisk MC-6P

Машини за перење под висок притисок

Индустриска класа на машина за перење со ладна вода под висок притисок со долг рок на траење, високи перформанси и оптимизиран дизајн.

Машината е опремена со NA6 пумпа со дискови и четири керамички клипови направени за работа по повеќе од 5 часа дневно. Температурата на дотокот на вода може да биде и до 80°С.

image of Nilfisk MC-7P

Nilfisk MC-7P

Машини за перење под висок притисок

Индустриска класа на машина за перење со ладна вода под висок притисок со долг рок на траење и високи перформанси, идеална за примени во тешката индустрија.

MC-7P e опремена со индустриска C3 пумпа, 4 керамички клипови, двојни лагери и мотор со 1450 вртежи во минута. Дотокот на вода може да биде до 85°С, а една од најважните карактеристики е дека може да работи и со солена вода
image of Nilfisk MH PE/DE

Nilfisk MH PE/DE

Машини за перење под висок притисок
Оваа класа машини не користат струја, туку бензин/дизел, што ги прави идеални за примена каде што нема приклучок на електрична енергија. Имаат вграден резервоар за гориво и се едноставни за одржување.
image of Nilfisk SC UNO 5M

Nilfisk SC UNO 5M

Машини за перење под висок притисок

Стационарна машина за перење со ладна вода под висок притисок. Може и да се монтира на ѕид. Погодна за разновидни индустрии како прехрамбена, фармацевтска, градежна, автоперални и слично. Може да работи подолг период без пауза. Со набавка на дополнителна опрема може да се подесе да работи на парички, да се воведе далечинско управување како и заштита од замрзнување.

image of Nilfisk SC2000

Nilfisk SC2000

Машини за одржување под
Овој мини-автомат за возење има значително поголема ефикасност од автоматите на туркање (walk behind). Со просечна брзина од 6 km/h и капацитет на резервоар од 70 L, автоматот има капацитет да работи 120  минути без да се губи време на празнење и полнење на резервоарот. Лесен е за маневрирање во тесни места и има ултра-ниско ниво на бучава.
image of Nilfisk SC250

Nilfisk SC250

Машини за одржување под

Компактна четкарка/сушарка за брзо и ефективно чистење на тврди подови, погодна за потешко достапни места, под и околу делови од мебел и полици.
Ќе добиете лесна и продуктивна батериска машина со многу ниско ниво на бучава, погодна за денско чистење. Атрактивен избор за продавници, училишта, ресторани, кафетерии и слично.

image of Nilfisk SC351 автомат

Nilfisk SC351 автомат

Машини за одржување под
Лесна подвижна машина на батерии која може да чисти и да суши во помалку пристапни места, фрекфентни места, да се движи помеѓу и под маси, полици, мебел. Има ниско ниво на бучава. Лесна за управување. Протокот на вода може да се подесува. На главата од четката има валјаци, за да не дојде до оштетување при контакт со ѕид/објект.
image of Nilfisk SC400 автомат

Nilfisk SC400 автомат

Машини за одржување под
Иако е мала и компактна, SC 400 има капацитет на чистење како голема четкарка/сушарка. Идеална е за лесни и средни задачи во објекти како училишта, институции, хотели, помали супермаркети и слично. Рачката за управување е опремена со ЛЕД индикатори за нивото на водата и батеријата. Електронското регулирање проток, безбедносен прекинувач и механизам за вклучување/исклучување му дава на операторот целосна контрола.

Брендови

МИЛОШЕВСКИ ХЕМ ДООЕЛ е увозник и дистрибутер на голем спектар на светски брендови кои се докажани на глобалниот пазар во областа на делување.

Контактирајте не

Адреса

Ул. Орце Николов бр.206, 1/1/1-8, 1000 Скопје, Република Македонија

Телефон

+389 2 2618651

Факс

+389 2 2618651